Theaterhuis

Theaterhuis-logo-300x118

Theaterhuis Roosendaal: workshops, voorstellingen, cursussen en specials. Voor jong en ouder, beginnend en gevorderd.

Het is een inspirerende ontmoetingsplek waar iedereen, van jong tot oud, onder professionele begeleiding aangemoedigd wordt om het plezier van spelen en theatermaken te ontdekken en ontwikkelen.

Door het aanbieden van korte workshops, langere cursusreeksen, voorstellingsprojecten en specials voor jong en oud wil het theaterhuis ruimte bieden aan iedereen die graag samen met anderen theater maakt.

Theaterhuis Roosendaal is een initiatief van Drie Maal Plankenkoorts en CultuurCompaan. Theaterhuis Roosendaal wil iedereen, van jong tot oud, stimuleren om zichzelf als makende speler te ontwikkelen. Op een plezierige en veilige manier worden de (basis)vaardigheden van het spelen ontdekt, bevorderd en verdiept. De activiteiten, waarbij spelplezier voorop staat, vergroten je improvisatietalent en fantasie. Er is ruimte voor persoonlijke groei binnen een groepsproces. Theater maak je vooral samen. Iedereen wordt aangemoedigd om actief deel te nemen en bij te dragen aan de lessen en voorstellingen. Het resultaat hiervan wordt altijd getoond aan publiek.

In het Theaterhuis is er mogelijkheid tot het volgen van korte workshops, masterclasses en voorstellingsprojecten. Het Theaterhuis wil mensen laten genieten van het theatervak in de hele breedte: als kijker, speler en maker. Ook is Theaterhuis Roosendaal ‘op maat’ inzetbaar.

In Het Theaterhuis krijg je de kans om de magie van theater op een enthousiaste manier te ontdekken en te ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie en voor het huidige aanbod op:

www.theaterhuisroosendaal.nl