Acteurs gezocht

Jonge acteur(s) gezocht

Voor de nieuwe productie ‘Stadsoevers’ zoekt productiehuis Drie Maal Plankenkoorts jongen(s) in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.

Locatievoorstelling Stadsoevers

Onze nieuwe productie ‘Stadsoevers’ gaat in september groots in première. We maken deze voorstelling op locatie in een wijk in aanbouw: Stadsoevers. Deze plek belooft een bruisende wijk te worden maar is nu nog een braakliggend terrein. Dit terrein is eigendom van de hoofdpersoon van ons verhaal. Dit is zijn landje. Waar hij zijn fantasie de vrije loop kan laten. In ‘Stadsoevers‘ word je meegevoerd door zijn verhalen, ontmoet je toekomstige bewoners en droom je mee over wat deze wijk allemaal kan zijn.

Acteur(s) gezocht

Voor de voorstelling zijn we op zoek naar:

‘De vertelstem’ – een jongen tussen de 8 en 12 jaar die goed kan vertellen
Samen werken we in verschillende repetities aan hoe je de tekst het beste kunt overbrengen. Later gaan we naar de studio waar we dit daadwerkelijk gaan opnemen. Jouw stem zal dus de rode draad zijn van de hele voorstelling. Repetities en opnames zullen plaatsvinden in de periode juni en juli in overleg.

‘De speler’ – een jongen tussen de 8 en 10 jaar die graag speelt
Jij bent tijdens de voorstellingen het hoofdpersonage wat het publiek volgt. Je speelt veel alleen (je hoeft niet te praten). Het is belangrijk dat je niet bang bent om alleen op het podium te staan. Het is belangrijk dat je in elk geval beschikbaar bent op: zondag 22 augustus, zaterdag 28 augustus, zondag 29 augustus, zaterdag 4 september, zondag 5 september en voor de uitvoeringen: vrijdag 10 september, zaterdag 11 september, zondag 12 september. Overige repetities (in juni/juli) stemmen we samen af.

Ervaring met toneelspelen is handig maar niet noodzakelijk!!

Wil je meedoen?

Stuur ons een mailtje via stadsoevers@driemaalplankenkoorts.nl en stel je kort voor. We zullen jou een korte auditieopdracht sturen die je thuis kunt opnemen. Aan de hand daarvan hoor je of je bent uitgenodigd voor een live kennismakingsmoment.

Naast deze rollen zoeken we ook nog figuranten met allerlei verschillende achtergronden, geslachten en leeftijden. Stuur zeker een mailtje als je graag wilt deelnemen, wie weet is er ook een plekje voor jou!